Z

Maatwerk

Trainingen op maat

Loopt het team op de woning vast met een cliënt? Heb je het idee dat er technieken worden gebruikt die niet humaan zijn? Zit je met je handen in het haar met betrekking tot het gedrag van de cliënt?
Lopen je medewerkers kans op ernstig letsel omdat ze niet weten hoe ze met bepaald
grensoverschrijdend gedrag om moeten gaan?

Maatwerk

 

Op-maat

Maatwerk

Individueel

€109,- per uur

Teamgericht

€759,- per dagdeel, excl BTW

Maatwerk

Loopt het team op de woning vast met een cliënt? Heb je het idee dat er technieken worden gebruikt die niet humaan zijn? Zit je met je handen in het haar met betrekking tot het gedrag van een cliënt? Lopen je medewerkers kans op letsel, omdat ze niet weten hoe ze met bepaald grensoverschrijdend gedrag om moeten gaan?

Training op maat

Aan de hand van een casus kunnen we kijken wat er in bepaalde situatie nodig is. Welke training sluit het beste aan? is er een aparte training nodig? Moet er casusgericht op de woning mee gekeken worden? Na een gesprek en eventuele observatie volgt er een advies. Het advies is altijd in samenspraak met een gedragsdeskundige. Aan de hand van dit advies kunnen acties volgen.

Vergelijkbare Trainingen

Basistraining De-escalerend werk met praktijk simulatie

4 dagdelen

A

Verbaal de-escaleren

Voor jouw team ben je op zoek naar een basistraining waar alle aspecten van het de-escaleren van
verbaal grensoverschrijdend gedrag aan bod komen. Naast de theorie wordt ook meteen geoefend met praktijk gerichte casussen. Leren doe je voornamelijk door te oefenen.

Module Persoonlijke veiligheidstechnieken

1 dagdeel

A

Fysieke agressie

Als medewerkers te maken hebben met fysieke agressie moeten ze weten wat ze kunnen doen. Wat mogen ze wel en wat mogen ze niet? Bij deze module leren de cursisten op een simpele en effectieven manier zichzelf te verdedigen.

Basistraining Teamgericht veilig werken

2 dagdelen

A

Samen sterker

Wat is nu grensoverschrijdend gedrag? Welke afspraken zijn er hierover binnen het team? Wat zijn elkaars taken, rollen en kwaliteiten en hoe kan je deze het beste benutten? Na deze training ligt er een plan om op een preventieve manier om te gaan met grensoverschrijdend gedrag.

Maak het verschil!

Plan nu je gesprek