Z

Follow-up trainingen

Follow-up trainingen

Je medewerkers hebben in het verleden een module of basis training gevolgd. Je vindt dat ze weer scholing nodig hebben omdat er een aantal dingen zijn veranderd. Of je medewerkers hebben een
aantal casussen waar ze tegen aan lopen. Ze hebben behoefte om hier mee te gaan oefenen. Met deze follow-up is de medewerker weer helemaal op de hoogte.

Follow-up trainingen

 

Basis training

Follow-up Trainingen

}

vanaf 1 dagdeel

5- 12 cursisten

Vanaf €759, exclusief BTW per dagdeel

Incompany

Follow-up training

Je medewerkers hebben in het verleden een module of basis training gevolgd. Je vindt dat ze weer scholing nodig hebben omdat er een aantal dingen zijn verandert. De medewerkers hebben een aantal casussen waar ze tegen aan lopen. Ze hebben behoefte om hier mee te gaan oefenen.

Up-to-date

Na deze training zijn de medewerkers helemaal up-to-date als het gaat om de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de training die ze eerder hebben gevolgd. Ze hebben praktijk situaties kunnen oefenen. Het grensoverschrijdend gedrag is weer besproken en er is aandacht besteedt aan de medewerker.

Leerdoelen

Voor elke module of basis training die de medewerker eerder heeft gehad kan er een follow-up training gevolgd worden. Een deel van de follow-up training bestaat uit herhaling. Dit wordt aangevuld met de laatste ontwikkelingen. Er is in elke follow-up training ruimte voor het delen van ervaringen en het oefenen van verschillende casussen. Afhankelijk van de follow-up kan dit met een acteur zijn.

Programma

1. Introductie
2. Terugkoppeling van de ervaringen
3. Herhaling van de eerdere module/training
4. Praktijk oefeningen
5. Evaluatie
6. Afsluiting

Vergelijkbare Trainingen

Basistraining De-escalerend werk met praktijk simulatie

4 dagdelen

A

Verbaal de-escaleren

Voor jouw team ben je op zoek naar een basistraining waar alle aspecten van het de-escaleren van
verbaal grensoverschrijdend gedrag aan bod komen. Naast de theorie wordt ook meteen geoefend met praktijk gerichte casussen. Leren doe je voornamelijk door te oefenen.

Module Persoonlijke veiligheidstechnieken

1 dagdeel

A

Fysieke agressie

Als medewerkers te maken hebben met fysieke agressie moeten ze weten wat ze kunnen doen. Wat mogen ze wel en wat mogen ze niet? Bij deze module leren de cursisten op een simpele en effectieven manier jezelf te verdedigen.

Module Humane Begeleidings technieken

1 dagdeel

A

Holdingtechnieken

Soms moet je voor de veiligheid van de cliënten of medewerkers, een client vastpakken en vasthouden. Hoe doe je dit op een zo humaan mogelijke manier zodat je de cliënt zo min mogelijk pijn doet? Hoe doe je dit ook combinatie met de nieuwe wet zorg en dwang?

Maak het verschil!

Plan nu je gesprek